Editie 2022: Samen fietsen

Afgelopen schooljaar was het thema van de Week van het Verkeer ‘Samen Fietsen’. Het is zo belangrijk en leuk om vroeg te beginnen met fietsen voor kinderen. In de campagne werd ‘Samen Fietsen’ op meerdere manieren in het zonnetje gezet om zo ouders en kinderen te stimuleren om samen te gaan fietsen.

De campagne was zichtbaar op deelnemende scholen door spandoeken en posters. Scholen konden de interactieve video 2022 kijken waarin de fun van het fietsen centraal staat! Daarnaast werden verkeerskranten, verkeersspellen en activiteitenboxen uitgedeeld. In de verkeerskrant stonden artikelen voor kinderen en hun ouders die gericht waren op het thema ‘Samen Fietsen’.

Online was er een social media campagne om ouders en kinderen te stimuleren om meer samen te gaan fietsen. Zij kregen tips voor leuke uitstapjes en hoe ze op de fiets daar naartoe konden gaan. In de bovenstaande Verkeerskrant staat een recept voor een broodje Stoplicht die ze konden maken om onderweg heerlijk op te eten. Na een uitstapje is niks leukers dan aan tafel een bordspel te doen. Download onderstaand spel, je hoeft zelf alleen een dobbelsteen en pionnen te regelen.

Overzicht aanvragen0
Geen projecten

Druk op enter om te zoeken of ESC om te sluiten