MONO-poster ontwerpwedstrijd ‘Mij nie appen’

Durft jullie school de uitdaging aan te gaan?

Verkeer & Meer daagt scholieren op het voortgezet onderwijs, leerjaar 1 tot en met 4, uit voor de MONO-poster ontwerpwedstrijd. Deze is gekoppeld aan de MONO-campagne van de rijksoverheid ‘Mij nie appen’.

Doel is leerlingen te laten meedenken over hoe je jongeren overtuigt hun smartphone niet te gebruiken in het verkeer. En verzenders van berichten aanspoort geen berichtjes te versturen als ze weten dat de ander onderweg is.

Meedoen is natuurlijk leuk en leerzaam, maar er valt ook iets te winnen! Zo kunnen leerlingen leuke prijzen winnen, zoals een dagje geheel verzorgd naar de Efteling en hippe rugtassen. De beste poster van de school wordt sowieso beloond met 2 bioscoopkaartjes.

Durft jullie school de uitdaging aan te gaan?

Voor het verkrijgen van meer informatie, of om jouw school aan te melden, kun je een mail sturen naar Nynke van der Kallen: n.v.d.kallen@verkeerenmeer.nl.

We wensen de scholieren heel veel succes en kijken uit naar alle mooie inzendingen! De deadline voor de ontwerpwedstrijd is 24 februari 2023.

Overzicht aanvragen0
Geen projecten

Druk op enter om te zoeken of ESC om te sluiten