Week van het Verkeer

Van maandag 7 maart t/m vrijdag 11 maart staat verkeerseducatie op scholen centraal en gaan leerlingen aan de slag met diverse verkeersactiviteiten.

De Week van het Verkeer is een activiteitenweek voor scholen georganiseerd door Verkeer & Meer. Tijdens de week wordt extra aandacht gevraagd voor kinderen in het verkeer. Alle deelnemende scholen in de regio ontvangen een fysieke activiteitenbox en kunnen digitaal diverse verkeersveiligheidsactiviteiten uitkiezen. Ook de ouders worden aangesproken in de campagne op hun voorbeeldgedrag en de invloed daarvan op het gedrag van de kinderen. Verkeer & Meer is onderdeel van de Vervoerregio Amsterdam en richt zich op het uitvoeren van verkeerseducatie op diverse scholen en voert verkeersveiligheidscampagnes uit in de regio.

Overzicht aanvragen
Geen projecten

Druk op enter om te zoeken of ESC om te sluiten