De Vervoerregio gaat AAN 

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” column_direction=”default” column_direction_tablet=”default” column_direction_phone=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” row_border_radius=”none” row_border_radius_applies=”bg” overlay_strength=”0.3″ gradient_direction=”left_to_right” shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_tablet=”inherit” column_padding_phone=”inherit” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” gradient_direction=”left_to_right” overlay_strength=”0.3″ width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

De dagen worden korter, de lamp gaat eerder aan. Daar hoort ook je fietsverlichting bij! Met de publiekscampagne AAN vraagt de Vervoerregio aandacht voor het gebruik van verlichting op je fiets nu het ‘s ochtends langer donker blijft en ‘s avonds vroeger donker wordt. Ga jij ook ‘AAN’ als je op de fiets stapt?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Overzicht aanvragen0
Geen projecten

Druk op enter om te zoeken of ESC om te sluiten