Campagnes

De Bob-campagne staat in december en januari in het teken van veilig feesten en het goede voornemen ‘Dry driving’. Veilig feesten doe je door vooraf te bedenken hoe je thuiskomt, van tevoren de afspraak te maken wie de Bob is en het vooraf tegen je gezelschap te zeggen als jij de Bob bent. ‘Dry driving’ houdt in dat je altijd alcoholvrij in de auto zit. Een stuk makkelijker dan Dry January.
Om het aantal dodelijke slachtoffers en (ernstig) gewonden onder snor- en bromfietsers terug te dringen, wordt het dragen van een helm voor snorfietsers en eventuele passagiers per 1 januari 2023 landelijk verplicht.
Door social media zijn vrienden, familie en collega’s altijd dichtbij. Soms iets te dichtbij. Zet je telefoon op "Niet storen" en ga ongestoord onderweg.
MONO Kom veilig thuis
Het is steeds drukker op onze wegen en paden. We moeten met z’n allen over de weg. Hoe fijn zou het zijn als we ook met z’n allen goed overweg kunnen? Gun elkaar de ruimte.
Het programma Doortrappen biedt instrumenten, ideeën en tips om een positieve levensstijl te behouden, maar dit wel veilig te doen.
Doortrappen, platform voor de oudere fietser (veiliger fietsen tot je 100ste)
Risico's van alcohol in het verkeer. Bob drinkt helemaal geen alcohol. Want als je eenmaal begint, wordt het steeds lastiger om 'nee' te zeggen.
Vanaf 1 december kom je MONO online overal tegen. De nieuwe MONO-zakelijk campagne loopt de hele maand december.
bestuur uw bedrijf MONO
Overzicht aanvragen0
Geen projecten

Druk op enter om te zoeken of ESC om te sluiten