Overzicht projectaanvragen

AAN

Op mAANdag 1 november wordt in de regio Amsterdam en in de rest van Nederland de fietsverlichting AAN in het donker campagne gevoerd om meer fietsers met licht te laten fietsen. Heb jij je fietsverlichting AAN in het donker? Dan maak je minder kans op een ongeluk, kom je veilig thuis én voorkom je dat je een boete krijgt.

Om fietsverlichting onder de aandacht te brengen is er in de maand november ‘AAN in het donker’-uitingen zichtbaar. Er wordt outdoor reclame en de sociale media uitingen gebruikt. En gronduitingen zijn zichtbaar op 300 fietspaden binnen de regio. Heb jij deze uitingen inmiddels al gespot? Iedere gemeente of organisatie kan zich daarnaast laten opvallen door gebruik te maken van de poster. Deze is te vinden op https://aaninhetdonker.nl/. Zo besteden we samen meer aandacht aan fietsverlichting om verkeersongevallen te voorkomen.

Hoe zat het verder ook alweer met fietsverlichting?

  • Controleer voordat je weggaat of je fietsverlichting het doet.
  • Regel een setje extra fietslampjes, voor als je verlichting het plotseling niet meer doet.
  • Gebruik geel of wit licht als voorlicht en rood licht als achterlicht.
  • Let op: knipperend licht mag niet!

Deze campagne en acties zijn een samenwerking van de Vervoerregio Amsterdam en haar vijftien gemeenten, de Politie, Veilig Verkeer Nederland en Team Alert. Online of op straat: je kunt er niet omheen.

Meer weten over de ‘AAN’-campagne. Meer weten? Klik dan hier.

Overzicht aanvragen
Geen projecten

Druk op enter om te zoeken of ESC om te sluiten