Campagnes

Met de opkomst van snelle en stille elektrische voertuigen, is het cruciaal dat kinderen begrijpen wat er in het verkeer gebeurt. Wat zijn de snelheden van de verschillende voertuigen en wat voor invloed hebben deze snelheden op de remweg van een voertuig? Dit en meer tijdens de Week van het Verkeer: 11 t/m 15 maart 2024.
De meeste fietsers zijn zich bewust van het belang van fietsverlichting, maar toch wordt er te vaak zonder verlichting gefietst. Bijvoorbeeld omdat de verlichting is vergeten, de batterijen leeg zijn of omdat de verlichting kapot is of gestolen. Met alle veiligheidsrisico's van dien. Zet daarom je verlichting op tijd AAN en kom veilig thuis in het donker.
Wie MONO rijdt, is ongestoord onderweg. Jouw aandacht ligt bij het verkeer. Dit heeft ook voordelen, want door MONO te rijden zie je meer van jouw omgeving!
Een op maat gemaakte snelheidscampagne in Edam-Volendam vraagt aandacht voor de 30 kilometerzones; hier wordt regelmatig te hard gereden. Gronduitingen en borden worden ingezet om deze snelheidsovertreders bewust te maken van hun snelheid.
Onze scholen zijn weer begonnen! Een campagne om automobilisten bewust te maken dat de basisscholen weer starten en dat er met gepaste snelheid rondom de scholen wordt gereden.
Zomer! Hét seizoen van festivals, tuinfeestjes en spontaan naar het terras of strand. Denk voordat je op pad gaat hoe je veilig thuiskomt, ook als je met de fiets of (deel)scooter gaat. Maak een Bob-afspraak, met jezelf en met je vrienden.
Het is steeds drukker op onze wegen en paden. We moeten met z’n allen over de weg. Hoe fijn zou het zijn als we ook met z’n allen goed overweg kunnen? Houd rekening met elkaar.
Logo campagne Met elkaar overweg, met pay-off 'houd rekening met elkaar'
Een voetje tussen de spaken komt nog té vaak voor. Deze tips van Verkeer & Meer zorgen voor goede bescherming van de voetjes van jouw kindje.
Raak geen Spaak campagne
De campagne Snelheid richt zich op bestuurders die een paar kilometer te hard rijden. Iets te hard rijden kan al gauw ernstige gevolgen hebben, doordat een hogere snelheid de remweg verlengt.
Overzicht aanvragen0
Geen projecten

Druk op enter om te zoeken of ESC om te sluiten