Skip to main content

Campagnes

AAN

Uit metingen is gebleken dat in de regio Amsterdam slechts 50% van de fietsers met fietsverlichting rijdt.

Onze scholen zijn weer begonnen

Uit de ongevalscijfers blijkt elk jaar weer dat in de periode na de zomervakantie een piek te zien is in het aantal kinderen dat betrokken is bij een verkeersongeval. (bron: VVN).

Ben je Bob? Zeg het hardop!

De Bob-campagne richt zich op het voorkomen van rijden onder invloed van alcohol.

MONO en MONO zakelijk

Door social media zijn vrienden, familie en collega’s altijd dichtbij. Soms iets te dichtbij. Zeker als je met een smartphone in de auto stapt.

Hou je aan de snelheidslimiet

Net iets te hard rijden lijkt niet erg. Toch is de kans op een ongeluk veel groter als je een paar kilometer te hard rijdt.

Doortrappen

Het programma Doortrappen biedt instrumenten, ideeën en tips om een positieve levensstijl te behouden, maar dit wel veilig te doen.

Week van het Verkeer

In maart is er veel aandacht voor verkeersveiligheid in de regio. Dit jaar vindt de Week van het Verkeer plaats van 8 maart t/m 12 maart.

Aardig op weg

Als we allemaal rekening met elkaar houden, wordt het veiliger en leuker om aan het verkeer deel te nemen voor jong en oud.

Raak geen spaak

Veilig fietsen met jouw kind? Bescherm de voetjes! Vooral in de leeftijd van 3 t/m 6 jaar komen voetjes van kinderen tijdens het fietsen vaak vast te zitten tussen de...