Campagnes

Een op maat gemaakte snelheidscampagne in Edam-Volendam vraagt aandacht voor de 30 kilometerzones; hier wordt regelmatig te hard gereden. Gronduitingen en borden worden ingezet om deze snelheidsovertreders bewust te maken van hun snelheid.
Wie MONO rijdt, is ongestoord onderweg. Jouw aandacht ligt bij het verkeer. Dit heeft ook voordelen, want door MONO te rijden zie je meer van jouw omgeving!
Onze scholen zijn weer begonnen! Een campagne om automobilisten bewust te maken dat de basisscholen weer starten en dat er met gepaste snelheid rondom de scholen wordt gereden.
Zomer! Hét seizoen van festivals, tuinfeestjes en spontaan naar het terras of strand. Denk voordat je op pad gaat hoe je veilig thuiskomt, ook als je met de fiets of (deel)scooter gaat. Maak een Bob-afspraak, met jezelf en met je vrienden.
Het is steeds drukker op onze wegen en paden. We moeten met z’n allen over de weg. Hoe fijn zou het zijn als we ook met z’n allen goed overweg kunnen? Houd rekening met elkaar.
Logo campagne Met elkaar overweg, met pay-off 'houd rekening met elkaar'
Een voetje tussen de spaken komt nog té vaak voor. Deze tips van Verkeer & Meer zorgen voor goede bescherming van de voetjes van jouw kindje.
Raak geen Spaak campagne
De campagne Snelheid richt zich op bestuurders die een paar kilometer te hard rijden. Iets te hard rijden kan al gauw ernstige gevolgen hebben, doordat een hogere snelheid de remweg verlengt.
Kinderen en jongeren bewegen zich elke dag in het verkeer. Te voet, op de fiets, met de bus, op de skates. Tussen auto’s, bussen en scooters door. We willen allemaal dat iedereen veilig op school en thuis kan komen. Daarom vindt van 13 tot en met 17 maart 2023 de Week van het Verkeer plaats.
logo van de week van het verkeer
De Bob-campagne staat in december en januari in het teken van veilig feesten en het goede voornemen ‘Dry driving’. Veilig feesten doe je door vooraf te bedenken hoe je thuiskomt, van tevoren de afspraak te maken wie de Bob is en het vooraf tegen je gezelschap te zeggen als jij de Bob bent. ‘Dry driving’ houdt in dat je altijd alcoholvrij in de auto zit. Een stuk makkelijker dan Dry January.
Overzicht aanvragen0
Geen projecten

Druk op enter om te zoeken of ESC om te sluiten