Campagnes

De wegen worden drukker en we delen ze met heel veel verschillende weggebruikers. Wandelaars, (snelle) fietsers, en automobilisten. Iedereen verdient een veilige plek op de weg. Dit voorjaar is daarom de 'Met elkaar overweg' campagne weer zichtbaar in de Vervoerregio Amsterdam.
MONO-rijden is veiliger voor iedereen en heeft ook nog voordelen. Je ziet meer van de omgeving en het is gezelliger! Rijd jij ook MONO? Houd je telefoon in je zak.
Met de opkomst van snelle en stille elektrische voertuigen, is het cruciaal dat kinderen begrijpen wat er in het verkeer gebeurt. Wat zijn de snelheden van de verschillende voertuigen en wat voor invloed hebben deze snelheden op de remweg van een voertuig? Dit en meer tijdens de Week van het Verkeer: 11 t/m 15 maart 2024.
De meeste fietsers zijn zich bewust van het belang van fietsverlichting, maar toch wordt er te vaak zonder verlichting gefietst. Bijvoorbeeld omdat de verlichting is vergeten, de batterijen leeg zijn of omdat de verlichting kapot is of gestolen. Met alle veiligheidsrisico's van dien. Zet daarom je verlichting op tijd AAN en kom veilig thuis in het donker.
Een op maat gemaakte snelheidscampagne in Edam-Volendam vraagt aandacht voor de 30 kilometerzones; hier wordt regelmatig te hard gereden. Gronduitingen en borden worden ingezet om deze snelheidsovertreders bewust te maken van hun snelheid.
Wie MONO rijdt, is ongestoord onderweg. Jouw aandacht ligt bij het verkeer. Dit heeft ook voordelen, want door MONO te rijden zie je meer van jouw omgeving!
Onze scholen zijn weer begonnen! Een campagne om automobilisten bewust te maken dat de basisscholen weer starten en dat er met gepaste snelheid rondom de scholen wordt gereden.
Zomer! Hét seizoen van festivals, tuinfeestjes en spontaan naar het terras of strand. Denk voordat je op pad gaat hoe je veilig thuiskomt, ook als je met de fiets of (deel)scooter gaat. Maak een Bob-afspraak, met jezelf en met je vrienden.
Een voetje tussen de spaken komt nog té vaak voor. Deze tips van Verkeer & Meer zorgen voor goede bescherming van de voetjes van jouw kindje.
Raak geen Spaak campagne
Overzicht aanvragen0
Geen projecten

Druk op enter om te zoeken of ESC om te sluiten

Voeg je koptekst hier toe